Pristupom i korišćenjem ovog sajta prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, zamolili bismo Vas da napustite ovaj sajt.

Sadržaj sajta

Svi sadržaji na ovom sajtu su autorskog karaktera našeg kadra, sem u slučaju ako je suprotno naznačeno. Svako neovlašćeno kopiranje, menjanje, distribuiranje, prisvajanje ovih sadržaja bez naše saglasnosti i dozvole je strogo zabranjeno i kažnjivo po zakonu o autorskim pravima.

Komentari/recenzije na sajtu

Strogo je zabranjeno vređanje i omalovažavanje drugih korisnika i/ili vlasnika lokala i/ili samih lokala u komentarima/recenzijama na ovom sajtu po bilo kojoj osnovi (političkoj, rasnoj, nacionalnoj, govor mržnje, iznošenje neistine… i slično). Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani bez prethodnog upozorenja.

Vaše korišćenje ovog sajta

Ne garantujemo da će sve funkcije na ovom sajtu delovati na Vašem računaru, telefonu ili drugom uređaju. Uspeh zavisi od operativnog sistema, korisničkog pristupa, stručnosti korisnika koji rukovodi sa tim uređajuma i mnogih drugih faktora.

Takođe, ne garantujemo potpunu tačnost svih informacija na sajtu i napominjemo da su moguće i štamparske greške. Ako su informacije pronađene na stranicama drugih sajtova oni odgovaraju za njihovu tačnost, a to će biti naznačeno u okviru stranice. Na stranicama lokala takav sadržaj će biti označen sa oznakom „neverifikovan“. Autor ne upravlja sadržajem na linkovanim izvorima te ne odgovara za njihov sadržaj.

Promene na ovom sajtu se mogu napraviti periodično, bez obaveštenja, u bilo kom trenutku. Ali, autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije na ovom sajtu. Ne možemo garantovati stopostotnu dostupnost sajta i da će sajt sve vreme funkcionisati bez grešaka.

Odricanje odgovornosti

Ovaj sajt koristite na sopstveni rizik! Vlasnik sajta nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, kako direktnu tako i indirektnu, nastalu usled korišćenja ovog sajta, ili njegovog sadržaja.

Ažuriranje uslova korišćenja

Vlasnik ovog sajta može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja koji su ažurirani u ovom tekstu. Zbog toga biste trebali da periodično posetite ovu stranicu kako biste bili upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

Politiku privatnosti ovog sajta možete pročitati na sledećoj veb adresi: